LilySlim Weight loss tickers

maanantai 27. tammikuuta 2014

Tein äsken juuri jotain ensimmäistä kertaa 12 vuoteen!

Lauantai-sunnuntai meni SD:n puolesta aika lailla pieleen, ennalta arvaten. Joten tänään vaaka pysyi ihan tasan tarkkaan samassa lukemassa kuin viime viikolla. No huh, ei ainakaan lisää ole tullut painoa!

Tänään lähdin illalla reippaalle kävelylenkille naperon mentyä nukkumaan. Vastaan tuli paljon juoksevia lenkkeilijöitä. Mielessäni ajattelin, kyllä minä vielä kans joskus juoksen. Sitten tuli mieleen, ei hitto, mä kokeilen onko vuoden 2002 juoksukunto vielä voimassa. No eihän se ollut =D

Yllätys oli suuri kun huomasin, että jaksoinkin juosta paljon pidempiä matkoja mitä olinkaan kuvitellut. Olin siis vähätellyt itseäni. "En minä tämmönen pläski kuitenkaan jaksa kuin 10 metriä ja sit puuskutan." Jalka nousikin yllättävän kevyesti ja koin sen jotenkin erityisen vapauttavaksi. Reippaan tunnin kävely/juoksu(!!!) lenkin jälkeen tuli ihan sairaan hyvä fiilis! Pitkästä aikaa olin ihan oikeasti niin tyytyväinen itseeni, että uskalsin edes kokeilla!

Tosin juokseminen kävelyvaruisteissa (softshell-takki+fleece ja kuorihousut ja lenkkarit mallia böö) voi hiukan vaikuttaa, ettei se ihan loistosuoritukselta näyttänyt. Mutta tää fiilis! Hih! Pakko mennä pian uudestaan!

Lopuksi tämän viikon kuva, vatsasta näkee heti hiilarihöttö-pöhötyksen, kiitos laivajuomien ja syömien. Vaikka tuli vedetyä SD:n ohjeiden vastaisesti, en ole kyllä koskaan laivalla syönyt noin kevyesti ja vähän kuin nyt. Ja silti näkyy heti kropassa! Kait sitä aiemmin on ollut niin turvoksissa, ettei moista ol edes huomannut!

Tää viikko on siis pakko ottaa niin tiukkana, että saa laivakertymät veks jaa uusia tuloksia lukuihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti