LilySlim Weight loss tickers

maanantai 6. tammikuuta 2014

Ensimmäinen salikäynti takana

Suunnitteilla oli lähteä salille jo kukonlaulun aikaan, silloin kun lapsemme yleensä herää. Tänään napero nukkuikin aamu kymmeneen saakka, joten salille olin 11 aikoihin, jolloin oli muutama muukin trikoopylly paikalla.

Salille liikun tietenkin kävellen, matkaan on noin 1.5 km. Sen jälkeen poljin lämmöiksi 10 minuuttia ja aloitin harjoittelun jaloista, prässiä ja muuta haastetta, lisäksi kävin läpi vatsa- ja selkälihakset. Lopuksi polkaisin 15 mintuutin ohjelman läpi. Kokonaisuudessaan vietin salilla 1.20 minuuttia, mikä on itselleni ainakin näin aluksi ok aika. Siinäpä alkuun varmaan kropalle mietittävää. Huomenna takuulla tuntuu, vaikkakin kevyesti aloitin.

Yleensä olen kuukautisten aikana vedonnut etten voi mennä salille tms, koska vuodan kuin niagra ja treenamisesta ei tule mitään. Suosittelen lämpimästi kaikille treenaamista kuukupin kanssa, nyt ei ole enään sitäkään tekosyytä, hah!

Salilta kotia ja ruoanlaittoon. Nälkä oli kova. Loihdin aterian salaatista, kurkusta, raejuustosta, paistetusta kanasta ja kesäkurpitsasta. NAM!


Huomaa vintage Lapin Kulta tuoppi! Se kruunaa katttauksen ;)


Hyvin on alkanut ensimmäinen päivä, harmittaa vain että seuraavan kerran pääsen salille vasta torstaina. Meillä menee miehen kanssa työvuorot niin typerästi, ettei treenille ole aiemmin rakoa. Treenailen muina päivinä SD:n kotitreeniohjelmalla. Lisäksi osatyömatkoista menee kävellen (noin 4.5 km/päivä) joten niillä ja tiukalla ruokavaliolla mennään.

On muuten aikas ihanan fressi olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti