LilySlim Weight loss tickers

lauantai 18. tammikuuta 2014

Ravinnelisät ja laihdutus

Lisäravinteet,ne ovat oiva apu hyvän ruokavalion yhteydessä. Pelkästään jos näitä popsisi, tuskin laihduttaisivat yksistään, lääkkeitä kun ne eivät ole.  Olenkin nyt ottanut muutaman pienen jutun tehostamaan tätä laihdutusurakkaa.

Tuotteita, joita käytän:


Leaderin vihreä tee

Poistaa nesteitä tehokkaasti ja on siitä kiva, että yksi tabletti aamuisin riittää.




 Konjak

 Ei ole päivittäisessä käytössä, lähinnä niinä päivinä, kun tuntuu siltä, että voisi mätätä naamansa lapiolla ruokaa. Toimii hyvin, vettä on pakko juoda hyvin kun tuotetta ottaa. Muuten sitä huomaa istuvansa vessassa ja ähistävänsä tavaraa ulos niin, että pää räjähtää. Eli paljon vettä, noin 4 litraa niin ei ongelmia tule.






Puhdistamon Instant Pakurijauhe

Pakuria olen aikaisemminkin käyttänyt. Laihdutukseen sillä ei ole vaikutusta, käytössä lähinnä flunssakausien aikana sen. Pakuri auttaa vahvistamaan immuunipuolustusta ja torjuu tulehduksia, lisäksi antaa hiukan lisää energiaa. Oiva lisä kahvikupposeen.





Puhdistamon Premium Maca

Mahtava mielentasaaja ja energian antaja. Premium Maca on vatsaystävällinen, eikä aiheuta vatsaväänteitä niin kuin esipilkkomattomat macajauheet. Macaa laitan aamulla rahkan ja mehukeiton sekaan tai kahvin joukkoon. Jauheella on aika tiukka maku, johon en ole tottunut. Macaa olen aikaisemmin ns huvikäyttänyt, nyt se on tullut aamujen rutiiniksi. Annostuksena on kaksi tee lusikallista.






Better You DLux3000 D-vitamiinisuihke 75 mikrog

Kaikille suositeltava D-vitamiini! Laihdutat tai et, tämä on lisättävä arkeesi. Täällä pimeässä pohjolassa vain  muutamat harvat saavat ravinnosta kaiken sen D-vitamiinin mitä keho vaatii. Tästä D-vitamiinista tykkään, vain suikaisu suuhun ja menoksi! Talvisin suikautan kaksi suihkaisua.







Lisäksi nappuloita on muutama muukin, eli Omega-3 kalaöljyvalmisteet, joissa en ole merkkiuskollinen vaan ostan jos pitoisuutta on tarpeeksi, merkillä ei niin väliä. Omega-3:n annoksena olen pitänyt noin 800- 1000 mg vuorokaudessa. Vatsan kuntoa ajatellen on kausittain käytössä maitohappobakteerit, varsinkin jos iskee antibioottikuuria päälle.  Koko lisäravinnekakun kruunaa tietenkin monivitamiinivalmiste.





Joten kun lisäravinnepuoli on näin laaja, tuntuu oudolta lisäillä vielä treenijuomia. Salilla on ollut nyt juomana tuoremehu+vesi. Pitäisikö muka vielä jokin suorituksen aikana nautittava juoma lisätä? Ainakin SD:n ohjeiden mukaisesti jotain pitäisi olla mukana treeneissä. Apuva! Kertokaa hyvät ihmiset, tarvinko vielä sellaisen? Vai voinko treenailla ilman shake it, shake it powder- mömmöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti