LilySlim Weight loss tickers

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Superdieetillä 17 päivää

Tuloksia on tullut reilun kahden viikon aikana ihan kivasti. Tällä hetkellä vaaka antaa lukemaksi 107,5 kg eli painoa on pudotettu tasan 7 kiloa. 2.5 kiloa seuraavaan etappitavoitteeseen siis matkaa.

Onneksi illalla alkaa TV:stä pyörimään Jutta ja puolen vuoden superdieetit, saa motivaatioannoksen tv:stä viikottain.



Muutama perseilypäivä on viime viikon aikana sattunut. Yksi oli työmatka Helsinkiin, jolloin tuli syötyä leipää ja hedelmiä, aijai! Yhtenä iltana tuli  syötyä yksi pala ruisleipää ja yhtenä päivänä söin tosi huonosti. Liian vähän syöminen kostautui ihan järkyttävänä paleluna ja kurkkukipuna, joka poistui kun söin taas seuraavana päivänä ohjeiden mukaisesti.

Lauantai-sunnuntai akselille tulee haastetta, meinaan laivareissu. Tiedän ettei superdieettiin kuulu alkoholi, mutta minä aijon ottaa. Minä, joka käyn nykyään maksimissaan neljä kertaa vuodessa ulkona en jätä alkoholia tyystin pois, en edes Superdieetillä, sori kroppa! Onneksi reissuun on lähössä ystäväni mukaan, joka on myös Superdieetillä tällä hetkellä, joten meitä on itten kaksi potemassa kunnon morkkista aamusta =D

Treenaminen on ollut miehen työaikataulun takia poissa kuvioista ja kulman takana häämöttävä muutto vaatii aikansa, näillä näkymin pääsen salille perjantaina. Muuten liikuntaa tulee vinttikomeroa raivatessa ja kotitreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti